Vista Posteos

UGG Støvler Danmark Ugg støvler i danmark corinthians vinder klassisk
rio de janeiro , sept 8 - i hvad der blev anset af mange for at være en \" finale -lignende match up,\" hjemmeholdet corinthians kom -fra- bag at slå flamengo 2-1 i den 22 UGG Støvler Danmark. runde af 2011- brasilianske mesterskab på thursday.corinthians ' vinder priser holdet førstepladsen i indkøringen punktet tournament.flamengo scorede det første halvår eneste mål i det 28. minut . efter tre på hinanden følgende hjørnespark endelig ronaldinho gaucho forbundet med deivid der ventede vidt åbent helt til højre målstang at banke bolden ind i det åbne mål. holdet nød føringen hele half.however , corinthians gjorde et stærkt comeback og kæmpede for at binde kampen i den 62 UGG Langley Støvler. minut. heaving bolden i spil fra sidelinjen , alessandro fandt liedson Moncler jakker, der ikke tøve med at smække en one- timer mod flamengo mål. bolden passerede mellem benene på fullback willians , narre en hjælpeløs dykning keeper felipe.the hjemmeholdet hævdede føringen i det 88. minut. willian centreret bolden til den forreste del af flamengo net til et vidt åbent leidson der tog fuld fordel af sin plads at køre en anden one- timer sidste felipe.the vinde projekter corinthians tilbage til førstepladsen med 43 point Moncler udsalg. i det 23 Ugg støvler i danmark. runde af spillet holdet vil rejse til ansigt fluminense september 11 UGG Adirondack Høje Støvler.flamengo 's tab markerer holdets syvende i træk kamp uden en sejr . holdet er fortsat på femtepladsen med 36 point , men befinder sig længere fra leaders.head træner vanderlei luxemburgo job er pågældende på grund af sit holds store fald i produktionen. i den næste runde af spillet holdet vil modtage atletico -pr den 11. september.Related articles: